Termes i condicions d'ús

shield114.pngRequisits per a la realització de les formacions:

Els cursos estan reconeguts com a formació permanent del professorat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per tant, per a què sumin mèrits de formació a les oposicions, concurs de trasllats, sexenis, etc. és indispensable ser mestre amb el Grau de magisteri (o equivalent), per un professor de secundària que tingui el CAP o el Màster de secundària i als Tècnics d'Educació Infantil per a la seva pròpia baremació.  És indispensable ja tenir els estudis acabats i per tant no estar estudiant el Grau en el moment de realitzar el curs. 

Descompte d'antic alumne:

Es considera antic alumne, tot aquell que ha realitzat un curs de formació permanent. Queden exclosos els cursos d'anglès, que ja disposen d'ofertes especials. Clica aquí per a més informació.

Política de devolucions:

En el cas de no poder acabar el curs dins de les seves dates, et donem la possibilitat de passar-te a la següent edició. Es retornarà l'import del curs en el cas de baixa justificada.
 

Protecció de dades:

En compliment de la Llei LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/2002 s’informa a l’alumne que les dades de caràcter personal que ell/ella mateix/a ha facilitat expressament en el present contracte seran custodiades en un fitxer segur i no es traspassaran a terceres persones. L’interessat/da podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un e-mail a info@doqua.es, sol·licitant la baixa del servei d’informació.

Tornar a cursos de formació

Tornar a cursos d'anglès


Threesome