Ensenyem amb realitat augmentada

Nou curs

Modalitat

100% Online

Certificació

Reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat

Aquesta activitat serveix per a activar el perfil digital del Dept. Ensenyament

Modalitat

30 hores 3 setmanes

Propera Convocatòria

Propera edició a l'octubre

Selecciona-la al desplegable
Preu

50€ Descompte de 5€ directe pels antics alumnes

Més detalls

50,00 €

Més informació

Descripció

L'escola té un paper central en els reptes que aquestes tecnologies incorporen a la nostra societat. La realitat augmentada és una innovadora tecnologia interactiva i en format tridimensional, que en l’àmbit educatiu presenta nombrosos avantatges didàctics.
En aquest curs es defineix el concepte de realitat augmentada; es detallen els elements que configuren un sistema de realitat augmentada; es tracten les seves aplicacions en diversos sectors socials; i s’estudia la seva implementació en l’àmbit educatiu.

Com funciona el curs?  

Es tracta d'un curs totalment online de tres setmanes de durada sense horaris. Per tant, podràs entrar al curs en el moment que tu consideris.

Es composa de tres mòduls dels que disposaràs des de l'inici, d'aquesta manera podràs organitzar-te la feina al teu ritme.

Es  un  curs  on  es  combinen  els  continguts  conceptuals  i  procedimentals.  Es  realitzarà  cerca  per  internet;  experimentació  en  primera  persona  de  diverses  aplicacions  de  la  realitat  augmentada  a  l’aula;  i  el  disseny  d’una  activitat  d’aprenentatge  basada  en  aquesta innovadora  tecnologia.

L'avaluació del curs es composa per la realització d'un mínim del 80% de les activitats proposades i l'entrega de l'activitat final, on realitzaràs una activitat per al teu alumnat amb realitat augmentada.

Requisits mínims

  • Sistema operatiu Windows.
  • Càmara instal·lada a l'ordinador.

Objectius

En finalitzar aquest curs, l’alumnat serà competent en:

  • Conèixer,  el  concepte  de  realitat  augmentada i entendre  les  seves  aplicacions  en  diversos  àmbits  de  la  societat. 
  • Comprendre,  tot  el  potencial  que  ens  ofereix  la  realitat  augmentada  aplicada  a  l’ensenyament. 
  • Dissenyar,  una  activitat  d’aprenentatge  amb  realitat  augmentada, amb  la  finalitat  de  saber  crear  un  innovador  tipus  de  material  didàctic  interactiu  en  3D.

Programa del curs

El curs es composa dels següents mòduls:


Mòdul 1. La realitat augmentada: concepte i aplicació a l'aula

  •     1.1. La realitat augmentada: Concepte i aplicacions 
  •     1.2. L'aplicació de la realitat augmentada a l'aula 

Mòdul 2. BuildAR: Aplicació pràctica d'un programa de realitat augmentada

  •     2.1. Característiques del programa "BuildAR" 

Mòdul 3. Dissenyem amb realitat augmentada

  •     3.1. Treballem el sistema solar amb realitat augmentada  

Certificació

Curs reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat. Suma mèrits per a oposicions, concurs de trasllats, sexennis, etc. als mestres i professors titulats (han de tenir la carrera de magisteri o el CAP/màster de secundària). També compta per als tècnics d'educació infantil (TEI) per als seus mèrits.

Per a més informació cliqueu aquí.

Seguint la normativa establerta pel Departament (l'Ordre ENS/248/2012 (Article 3.2, apartat C) per la qual el màxim d'hores que comptabilitzen és de 10 hores de formació online a la setmana. Si la vostra intenció és la de realitzar varis cursos amb nosaltres us recomanem fer-los en edicions separades (ja que cada curs ocupa aquestes hores establertes).

Mode de pagament

Pagament mijançant targeta de dèbit/crèdit o PayPal.

Si sou un centre/entitat concertat o privat, podeu bonificar-vos els cursos (totalment o parcialment) mitjançant la Fundación Tripartita para la Formación. Des de Doqua ens encarreguem de realitzar les gestions i tràmits pertinents d'acord amb el crèdit de formació de la vostra entitat. Contacteu amb nosaltres abans de fer la inscripció.

Tornar

Threesome