fbpx

Ens adaptem

a la nova realitat

La COVID-19 no ens atura!

No baixem la guàrdia!

Tot i que s'ha aixecat l'estat d'alarma, continuem prenent mesures de precaució.

Atenció telefònica i per mail

L'equip administratiu i d'atenció a l'alumne continua la seva activitat professional en mode de teletreball però us atendrà amb normalitat per telèfon o e-mail.

Les trucades les tenim redireccionades a una única línia, per tant, és fàcil que estiguem comunicant. 

El correu electrònic el responem diàriament, com sempre.

L'horari d'atenció a l'alumne és l'habitual: Dl-Dv 9-15h

La certificació

Com sempre, per a tots els docents que disposin d'ATRI els certificats es processen amb normalitat i els apareixerà en l'apartat de formacions de forma telemàtica, aproximadament dues setmanes després d'haver acabat i aprovat la formació.

Qui no disposi d'ATRI ni XTEC se li enviarà el certificat per correu ordinari i el rebrà aproximadament tres setmanes després de finalitzar la formació. Igualment, també s'haurà introduït a la base de dades del Departament d'Educació i, per tant, els tràmits telemàtics es realitzen amb normalitat.

*Important: Durant l'agost el Departament no fa volcatge de certificats a l'ATRI i, per tant, apareixeran els títols al setembre.

 

A la fitxa de cada curs trobareu més aclariments respecte les dates de les formacions i els tràmits de certificació, entre d'altres.

Associació Doqua | G25705625 | info@doqua.es | 973 720 554 | Whatsapp: 621 35 33 39 | Horari: Dll-dv 9 a15h | 2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.