En aquest lloc utilitzem cookies per al bon funcionament. Si continues navegant acceptes l' ús de les cookies.

Escola d'Estiu

Ja són 8 els anys que fa que realitzem l'Escola d'Estiu... i això no pot parar! Com sempre: realitza qualsevol dels nostres cursos en l'edició del juliol i disposa de 5€ de descompte directe! I, com sempre, aquest és un descompte acumulable al d'antic alumne.

Què és l'escola d'estiu

Volem que tingueu un estiu molt fresc i la nostra manera de fer-ho és abaixant els preus! 
Per realitzar qualsevol dels nostres cursos durant la convocatòria del mes de juliol, disposes de 5€ de descompte directe.

Com gaudir del descompte?

Només has de seleccionar l'Escola d'Estiu al desplegable de la dreta, que trobaràs a la pàgina de la fitxa tècnica del curs que t'interessa. Veuràs que se't descomptarà el preu de forma automàtica.

És un descompte acumulable?

Exacte! Només per ser aquesta edició tots els cursos disposen de 5€ de descompte, però si a més ets antic alumne, se t'acumula a aquest descompte i obtens, directament, 10€ de descompte (5+5).

Quins cursos hi entren?

Senzill... absolutament tots els cursos online de formació professional del professorat que oferim en l'edició del mes de juliol.

Image

Normativa pel cobrament del juliol

A continuació, exposem la normativa del Departament d'Educació, respecte al cobrament del mes de juliol:

Als professors sense nomenament al juliol i a l'agost se'ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

  • haver treballat com a substituts durant els mesos d'abril, maig i juny (almenys durant 1 dia) i
  • haver prestat serveis com a substituts durant el curs (almenys durant 6 mesos i fins al 30 de juny de 2018) en centres docents públics o en serveis educatius del Departaments d'Ensenyament.

El nomenament comporta l'obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d'Ensenyament o en altres activitats reconegudes.

  • Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
  • Els períodes d'inscripció a les activitats de formació d'estiu del Departament d'Ensenyament es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s'acredita amb la presentació, fins al 31 de desembre, del document acreditatiu de la realització de la formació.

Text íntegre extret de la pàgina del Departament d'Educació

Associació Doqua | G25705625 | info@doqua.es | 973 720 554 | 2018