fbpx

Ja torna a ser aquí!

9a celebració de l'edició més fresca de l'any!

Realitza qualsevol dels nostres cursos en l'edició del juliol i disposa de 5€ de descompte directe per a thothom! 

Ah! i si ets interí o subtsitut, et serveixen per a cobrar el mes de juliol!

Image

Què és l'Escola d'Estiu

Volem que tingueu un estiu molt fresc i la nostra manera de fer-ho és abaixant els preus! Es tracta d'un descompte directe de 5€ per a totes les formacions que es realitzen al mes de juliol.

Com gaudir del descompte?

En el moment d'elegir l'edició del curs que t'interessi fer hauràs de seleccionar l'Escola d'Estiu (edició del juliol). Veuràs que se't descomptarà el preu de forma automàtica.

És un descompte acumulable?

Exacte! Només per ser aquesta edició tots els cursos disposen de 5€ de descompte, però si a més ets  doqualumni (antic alumne) se t'acumula a aquest descompte i obtens, directament, 10€ de descompte (5+5).

Em serveix per a cobrar el mes de juliol?

Si! Et serveixen totes les formacions reconegudes de, com a mínim, 30 hores de formació i han de començar al mes de juliol. A sota et posem tota la normativa perquè puguis consultar-la ;)

Image

Normativa pel cobrament del juliol

A continuació, exposem la normativa del Departament d'Educació, respecte al cobrament del mes de juliol:

Als professors sense nomenament al juliol i a l'agost se'ls formalitza un nomenament al juliol si compleixen els següents dos requisits:

  • Haver treballat com a substituts durant els mesos d'abril, maig i juny (almenys durant 1 dia) 
  • Haver prestat serveis com a substituts durant el curs (almenys durant 6 mesos i fins al 30 de juny de 2020) en centres docents públics o en serveis educatius del Departaments d'Educació.

El nomenament comporta l'obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d'Ensenyament o en altres activitats reconegudes.

  • Els cursos de formació han de tenir una durada mínima de 10 hores i, en total, cal acreditar 30 hores de formació.
  • Han de començar al mes de juliol i poden acabar més tard.
  • Els períodes d'inscripció a les activitats de formació d'estiu del Departament d'Educació es poden consultar a cadascuna de les activitats.

La formació s'acredita amb la presentació, fins al 31 de desembre, del document acreditatiu de la realització de la formació.

Text extret del Departament d'Educació (enllaç al text íntegre)

Associació Doqua | G25705625 | info@doqua.es | 973 720 554 (Dl-dv 9:15h) | 2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.