fbpx

Formació online
per a centres educatius

El vostre centre, el vostre curs

Elegiu el curs online que us interessi i l'adaptem a vosaltres

Com ho fem?

Us assessorem

Us assessorem

L'equip de doqua us ajudarà a analitzar les vostres necessitats formatives i definir, junts, els objectius i continguts que més s'adeqüen a les habilitats a desenvolupar en el professorat de centre.

Modulem el curs a la vostra mida

Modulem el curs a la vostra mida

Posem a la vostra disposició els diferents mòduls de les formacions combinant-los per crear un curs en funció de les vostres necessitats.

Afegim pràctica real

Afegim pràctica real

Es tracta d'un mòdul addicional per garantir l'aplicació a l'aula dels continguts apresos. Es plantejarà un repte als professors en el que hauran d'aplicar a la seva aula els aprenentatges adquirits i demostrar que han estat portats a terme.

Total transparència

Total transparència

El responsable de centre educatiu disposa d'accés lliure a el curs, podent veure el progrés de tots els participants, la seva participació, així com les seves activitats i connexions, a més rep informes setmanals de tots els progressos dels usuaris del curs.

Voleu sessions en directe? Som-hi!

Voleu sessions en directe? Som-hi!

Incorporeu classes en directe i amplieu coneixements i resoleu dubtes amb un professor especialista. Les sessions virtuals es convertiran en autèntiques sessions de treball, posant en pràctica tot el que s'ha après de forma asíncrona.

100% bonificables

100% bonificables

Formacions bonificables a través de Fundae per a centres educatius privats i concertats. Nosaltres ens en encarreguem de tot: tramitació, comunicacions, informes... no us heu de preocupar de res! (mínim per a grups de 5 persones per curs)

Voleu rebre informació personalitzada?

Cumplimenteu el formulari de sota


Doqua Group

Doqua Teachers Solutions, SL B25710427 | Associació Doqua G25705625 | Doqua Design, SL | B25831603

info@doqua.es | 973 720 554 | Whatsapp: 621 35 33 39

Horari: Dll-dv 9 a 15h | 2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.