fbpx

Formació online
per a centres educatius

El vostre centre, el vostre curs

Elegiu el curs online que us interessi i l'adaptem a vosaltres

Com ho fem?

Us assessorem

Us assessorem

L'equip de doqua us ajudarà a analitzar les vostres necessitats formatives i definir, junts, els objectius i continguts que més s'adeqüen a les habilitats a desenvolupar en el professorat de centre.

Modulem el curs a la vostra mida

Modulem el curs a la vostra mida

Posem a la vostra disposició els diferents mòduls de les formacions combinant-los per crear un curs en funció de les vostres necessitats.

Afegim pràctica real

Afegim pràctica real

Es tracta d'un mòdul addicional per garantir l'aplicació a l'aula dels continguts apresos. Es plantejarà un repte als professors en el que hauran d'aplicar a la seva aula els aprenentatges adquirits i demostrar que han estat portats a terme.

Total transparència

Total transparència

El responsable de centre educatiu disposa d'accés lliure a el curs, podent veure el progrés de tots els participants, la seva participació, així com les seves activitats i connexions, a més rep informes setmanals de tots els progressos dels usuaris del curs.

Voleu sessions presencials? Som-hi!

Voleu sessions presencials? Som-hi!

Incorporeu classes presencials convertint un curs online en un semipresencial. Les sessions presencials es convertiran en autèntiques sessions de treball, posant en pràctica tot el que s'ha après de forma virtual.

100% bonificables

100% bonificables

Formacions bonificables a través de Fundae per a centres educatius privats i concertats. Nosaltres ens en encarreguem de tot: tramitació, comunicacions, informes... no us heu de preocupar de res! (mínim per a grups de 5 persones per curs)

Voleu rebre informació personalitzada?

Cumplimenteu el formulari de sota


Doqua Group

Doqua Teachers Solutions, SL B25710427 | Associació Doqua G25705625 | Doqua Design, SL | B25831603

info@doqua.es | 973 720 554 | Whatsapp: 621 35 33 39

Horari: Dll-dv 9 a 15h | 2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.