fbpx

Els perfils professionals docents

 

Els cursos de Doqua que activen perfils i les preguntes més habituals

Cursos de Doqua que activen perfils

Aquestes són les formacions que entren al llistat d'activació dels perfils professionals del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya pel curs 2020-21.

Us oferim les formacions segmentades per perfil professional:

Immersió lingüística

Immersió lingüística

Necessàries 80 hores per activar el perfil.

Lectura i biblioteca 

Lectura i biblioteca 

Necessàries 80 hores per activar el perfil.

Metodologies globalitzades

Metodologies globalitzades

Necessàries 60 hores per activar el perfil.

Treball per projectes (Curs de 60h)

Aprenentatge Cooperatiu (Curs de 60h) 

Lingüístic en llengua estrangera

Lingüístic en llengua estrangera

Necessàries 90 hores per activar el perfil i disposar del nivell oficial B2 abans de realitzar el curs.

AICLE Nivell avançat (Curs de 45h)

Digital

Digital

Necessàries 90 hores en formació i 2 cursos d'experiència en un departament digital del centre educatiu per a activar el perfil.

Aconsegueix el màxim nombre de perfils per assegurar el teu centre

Què són els perfils profesionals?

Quan un docent demostra una sèrie d’habilitats concretes, formació reconeguda pel Departament d'Educació o experiència professional en centres educatius, el mateix Departament els activa el perfil corresponent a aquella habilitat. En conseqüència, els centres educatius poden sol·licitar que el personal, que se’ls assigni per a ocupar una plaça, disposi del perfil professional que més els interessi.

Cada perfil professional disposa dels seus propis paràmetres que s'han de complir i aquests poden canviar (hores de formació, experiència professional, titulació requerida, etc.) Per a conèixer concretament les característiques dels perfils, podeu entrar en aquesta pàgina del Departament d’Educació.

Les formacions relacionades amb els perfils, són les Activitats formatives i d'innovació associades als perfils professionals i es poden consultar totes en aquest enllaç.

Image

Qui activa els perfils?

El Departament d'Educació és qui activa els perfils i són reformulats periòdicament, per tant, una activitat que pot activar un perfil en una edició és possible que en una altra no. Igual pot passar en un curs que anteriorment no entrava i després de refer els requisits, entri a un perfil o un altre.

Les acreditacions anotades mitjançant aquest procediment automàtic poden ser consultades pels interessats al portal ATRI: Expedient i formació > Expedient  > Consulta de dades > Altres dades del meu expedient, i a l'última pantalla Consulta d’atributs per a llocs específics.

Els professors que no obtenen l'acreditació en el procediment automàtic poden fer la sol·licitud als registres del Departament, dels serveis territorials i del Consorci d'Educació de Barcelona.

Si voleu més informació sobre el procediment d'activació, podeu consultar-ho en el mateix enllaç que hem proporcionat en l'apartat anterior.

Image

Com puc veure si tinc algun perfil activat?

Un docent disposa de perfils professionals quan disposa de compte XTEC i d'ATRI, és a dir, quan ja treballa o ha treballat pel Departament d'Educació.

Per a veure si disposeu d'algun perfil activat, heu de seguir els següents passos:

  1. Accediu a l'ATRI i introduïu el vostre usuari i contrasenya.
  2. Entreu a Expedient i Formació > Expedient > Consulta de dades > Altres dades del meu expedient.
  3. Passeu pàgines endavant, clicant al botó següent, on us apareixeran si disposeu de perfils "Atributs".
Image

On puc veure totes les activitats que activen perfils?

El Departament d'Educació disposa d'un aplicatiu on es poden totes les activitats formatives i d'innovació associades als perfils professionals i es poden consultar totes en aquest enllaç. Per a consultar les activitats que ha realitzat Doqua, podeu clicar a l'enllaç anterior i utilitzar els filtres pertinents, seleccionant "Associació Doqua" com a institució.

Image

He cursat una activitat que entra al llistat de perfils però a mi no me l'ha activat... Què puc fer?

En aquest cas, el primer que us recomanem és que reviseu la Resolució ENS/1128/2016 del Departament d'Educació, on explica les característiques necessàries per a l'activació de perfils.

Si compliu tots els punts, us recomanem que us dirigiu directament al Departament de Personal dels Serveis Territorials que us corresponguin. Ells són els que poden visualitzar el vostre expedient i conèixer quina és la raó per la qual no disposeu del perfil activat.

Image

Contacta amb nosaltres i t'assessorarem:

Correu electrònic

Telèfon

Atenció a l'alumne: 973 720 554

WhatsApp

Atenció i catàleg (visualitzant el perfil): 621 353 339

Doqua Group

Doqua Teachers Solutions, SL B25710427 | Associació Doqua G25705625 | Doqua Design, SL | B25831603

info@doqua.es | 973 720 554 | Whatsapp: 621 35 33 39

Horari: Dll-dv 9 a 15h | 2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.