fbpx

Ets de les Illes Balears? Ara estem més a prop teu!


Cursos (ara també) reconeguts per

la Conselleria de les Illes Balears

A partir d'ara, disposem de totes les activitats online reconegudes per la Conselleria d'Educació de les Illes Balears.

Quin és el procès d'inscripció pels docents de les Illes Balears?

1. Digue'ns que ets de les Illes Balears

Indica que ets de les Illes Balears

En el moment d'inscriure't, en donar-te d'alta al compte de Doqua, trobaràs un desplegable on hauràs de seleccionar quina certificació t'interessa, selecciona que el vols el curs reconegut per la Conselleria de les Illes Balears en comptes de la Generalitat de Catalunya.

Anotació pels doqualumnis: Podeu entrar quan vulgueu al vostre compte i canviar-ho des del menú superior d'aquesta pàgina.

2. Realitza el curs amb normalitat

Realitza el curs amb normalitat

Fes el curs i forma't amb la tranquilitat de disposar tots els continguts adaptats a les normatives vigents de la teva comunitat.

3. Rep el certificat

3. Rep el certificat

4 setmanes després de finalitzar el curs, t'enviarem el títol validat per la Conselleria de les Illes Balears en versió PDF per correu electrònic. Entre 4 i 6 mesos després, t'apareixerà al teu programa de certificació de forma automàtica

Quatre coses a tenir en compte...

01

Per als docents de les Illes Balears

Aquesta certificació va dirigida únicament a mestres i professors de les Illes Balears, si ets d'una altra comunitat, has de seleccionar la certificació de la Generalitat de Catalunya.
02

Màxim 50 hores de formació

Segons la normativa establerta per la Conselleria Balear, el màxim d'hores que ells certifiquen en una formació és de 50. Essent així, els cursos de 60 i de 80 hores seran certificats com cursos de 50 hores.
03

Procés de certificació

Tingues en compte que la Conselleria no valida la certificació de l'alumne, mínim, fins 4 setmanes després d'haver finalitzat la formació i fins llavors no podrem enviar-te el títol. Posteriorment t'apareixerà al teu expedient formatiu (entre 4 i 6 mesos després).
04

Un curs, un títol

Quan un curs està certificat per una entitat oficial no es pot tramitar per l'altre, per tant, si vols el títol de Balears, no es pot certificar per Catalunya i a la inversa.
Associació Doqua | G25705625 | info@doqua.es | 973 720 554 (Dl-dv 9:15h) | 2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.