fbpx

La nostra història

Des de 2006fins a tu

Hola... ILES Formació

Doncs així és! Vam néixer a Lleida l'any 2006 amb el nom d'Institut Lleidatà d'Estudis Superior o ILES Formació, oferint cursos de preparació d'oposicions per a mestres. Gràcies a la nostra metodologia pràctica i trencadora, vam aconseguir obtenir un 97% d'aprovats en aquella primera convocatòria! Brutal!

Inici
Image
Pas a pas

Això no podia parar, així que amb la convicció d'oferir docència de qualitat, vam utilitzar l'inici d'aquestes dues paraules que tant ens motivaven, i ens vam convertir en Doqua!

No només vam canviar el nom, sinó que amb la idea d'oferir servei integral al professorat, vam establir un conveni amb el Departament d'Ensenyament i vam animar-nos amb la formació online creant un curs de la nostra especialitat: La programació!

El buc insígnia

Però... com oferir un curs de programació (que no ens enganyem: la temàtica és un pal) de manera que no donés ganes d'adormir-nos? Doncs explicant els conceptes de manera senzilla i intentant que fos el més pràctic possible. És per això que vam pensar en la tècnica d'Storytelling, incorporant situacions d'aula i converses reals que hem tingut amb companys d'escola. Creant significat al curs i explicant històries que qualsevol docent pot dir: Ei! Això a mi també m'ha passat!!

 

Inici
Image
Amuuuuunttt!!!!!!

Vam aconseguir formar a més de 300 alumnes en programació didàctica el primer any. Això ens va animar i vam augmentar el catàleg de cursos amb programació d'infantil, avaluació, eines 2.0, coaching, educació emocional, treball per projectes... Hem arribat a produir 21 cursos i format a més de 13.000 professors a tot Catalunya!

Uf!! Quin vertigen!

Tothom a formar-se!

Tot genial, però... i si, no només ensenyem als professors individualment? I si, tota l'escola es forma?

Va ser posar un peu a una escola i no parar: Hem fet cursos a més de 700 escoles amb formacions de més de 15 hores o en píndoles formatives de 2 hores (de conceptes concrets i eines pràctiques), realitzem assessorament formatiu i creem plans de formació a Fundacions, Congregacions escolars i comunitats educatives.

Fem xerrades a pares, a mestres i organitzem congressos educatius, com Educació 0-6 o Educació i Més. Elaborem material didàctic per a l'Editorial Santillana i l'Editorial Richmond. Revisem, elaborem i maquetem material e-learning extern. Hem creat cursos per la Universitat Autònoma de Mèxic i hem col·laborat amb la Univesidad San Jorge... inclús hem creat un curs online d'un cuiner de Màster Chef!

Inici
Image
La clau: un bon equip

Això no pot parar! Però està clar que sense bons professionals és impossible!

31 professors, 4 administratius, 2 dissenyadors gràfics, un equip informàtic, experts en comunicació, màrqueting, gestors, economistes i, sobretot, i tots i cadascun d'ells amb la mateixa filosofia:

Treballant per a la millora de l'educació!!

Doquaés docènciaés qualitatés corés passióésper a tu.

Gràcies a persones com tu, que us formeu constantment i que teniu neguit de superació, aconseguirem que l'educació dels nostres alumnes i dels nostres fills faci crèixer la societat.

Gràcies per ser-hi.

L'Equip de Doqua
Inici

Doqua Group

Doqua Teachers Solutions, SL B25710427 | Associació Doqua G25705625 | Doqua Design, SL | B25831603

info@doqua.es | 973 720 554 | Whatsapp: 621 35 33 39

Horari: Dll-dv 9 a 15h | 2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús.